Lokaal 
Duurzaam 
Goed voor iedereen  

Texelse Kost is een coöperatie waarin consumenten en producenten zich samen hebben verenigd. We werken van het land naar de klant: door alles lokaal te telen en te verkopen , zonder tussenhandel, reduceren we het gebruik van fossiele brandstoffen en daarmee de belasting van het milieu. 

De drie grote kernwaarden zijn: Lokaal, Duurzaam  Goed voor iedereen

Texelse Kost is geen winstgevende organisatie. De webwinkel is uitsluitend voor de leden van de voedselcoöperatie. Wilt u toch een keer kijken wat Texelse Kost u te bieden heeft, stuur dan een mail naar: info@texelsekost.nl. U krijgt dan tijdelijke inloggegevens.  

Lidmaatschap  

Bent u geïnspireerd geraakt door het verhaal achter Texelse Kost? Word dan lid! Het lidmaatschap van Texelse Kost bedraagt 25,00 per jaar.  We vragen van onze leden een vrijwillige bijdrage in natura door deelname aan een van onze werkgroepen zoals de PR-groep, activiteitengroep, marktgroepzaterdagwinkel. Hiermee kun je een groot deel van je lidmaatschapsgeld weer 'terug verdienen'.
Ook financiële bijdragen zijn van harte welkom. Als iedereen doet waar hij of zij goed in is, dan kunnen we ons sterker en beter in de markt zetten.